Кіоски з шаурмою повернулися в центр Черс. Тепер ними торгують на проїжджій частині вул. Гоголя

Кіоски з шаурмою повернулися в центр Черс. Тепер ними торгують на проїжджій частині вул. Гоголя Два нелегальних автотрейлери з продажу шаурми та інших страв швидкого харчування, які були демонтовані тиждень тому на розі вулиць Смілянської та Гоголя, знову повернулись на обжиті місця. Про це інформують у міській раді Черкасс.

Більше того , власники розмістили свої об’єкти просто на проїжджій частині на вул. Гоголя.

Начальник управління інспектування департаменту архітектури, містобудування та інспектування Олександр Давиденко відзначив, що стосовно цього факту вже повідомлена прокуратура міста. До того ж незадовго до здійснення міської владою Черкас примусового демонтажу вищевказаних об’єктів до Черкаської міської ради надійшло відповідне подання від прокурора міста.

– Нині з’ясовуються обставини щодо того, хто здійснив під’єднання цих незаконних об’єктів до електропостачання. Адже у цих автотрейлерів немає взагалі жодних документів: ні – паспорту-прив’язки щодо місця розміщення, ні – дозволів на право здійснювати торгівлю стравами швидкого харчування власного виробництва. Більше того – викликає занепокоєння той факт, що у цих спорудах містяться газові балони, які використовуються для приготування їжі. І це – при тому, що відповідні об’єкти нині встановлені просто на проїжджій частині, що взагалі є нонсенсом! – обурюється Олександр Григорович.

А також зауважує, що власники цих автотрейлерів абсолютно впевнені у своїй безкарності, продовжуючи ігнорувати вимоги і приписи управління інспектування Черкаської міської ради щодо усунення зазначеного порушення.
27.06.2014 09:05
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter