Наслідки потопу: Через сільні зливи в різних районах області рятувальники відкачують воду з приватних домоволодінь

Як інформують в управлінні ДСНС в Черкаській області, 31 травня у с. Івахни Манастирищенського району рятувальники за допомогою мотопомпи та глибинного насосу відкачали 100 куб.м дощової води, що після негоди затопила 4-і погреби та 3-и криниці на території приватних домоволодінь по вул. Перемоги та вул. Кільцевій.

Цьогож дня в смт. Катеринопіль внаслідок сильних опадів сталося підтоплення прилеглої території та приміщень трансформаторної підстанції. Щоб захистити обладнання підстанції працівники Катеринопільського РЕМу її відключили і 99 абонентів по вул. Комарова та Карла Маркса залишилися без електропостачання. На допомогу працівникам з ремонту та обслуговування електромереж прийшли рятувальники Державного пожежно-рятувального посту №2, які допомогли відкачати з прилеглої території та з приміщень трансформаторної підстанції ЗТП-283 близько 700 куб.м води.

1 червня о 18.30 Городищенські рятувальники відкачали воду з 4 приватних домоволодінь по вул. 8 березня, які через неправильне влаштування зливової каналізації, після сильної зливи, виявилися підтопленими.
02.06.2014 13:10
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter