Буря в склянці з кефіром від керівника черкаського "Шєлбану" Іляшенка: "Міліція, врятуй мене від "Ока" пвд!"

Після цього відчайдушного кроку лідера черкаського «Удару» Віталія Іляшенка впевненість у надзвичайних перспективах партії, яка подарувала Черкаській області губернатора Юрія Ткаченка, стає просто залізобетонною. Тільки перейменувати треба партію – з «Удару» на «Шєлбан»...

Очільник Черкаської обласної організації партії «УДАР» Віталій Іляшенко через агітаційну листівку знайдену у своїй поштовій скриньці звертається до міліції. Про це інформує прес-служба Черкаського "Удару». У листівці, написаній на ім’я Іляшенка, керівник черкаських «ударівців» знайшов порушення законодавства.
Буря в склянці з кефіром від керівника черкаського "Шєлбану" Іляшенка: "Міліція, врятуй мене від "Ока" пвд!"

– 21 травня 2014 року я у своїй поштовій скриньці знайшов агітаційну листівку кандидата в депутати Черкаської міської ради від Черкаської міської організації Партії вільних демократів. При огляді листівки я виявив порушення законодавства. Агітаційна продукція містила персональні дані про мене – Іляшенка Віталія Володимировича, адже я дійсно проживаю за вказаною в листівці адресою, – йдеться у заяві Іляшенка.

Далі він повідомляє, що ніяким чином не пов’язаний з діяльністю Черкаської міської організації Партії вільних демократів та безпосередньо з Олегом Розкопіним.

– Я не є членом цієї партії, я не знаю Олега Розкопіна, я не давав їм дозволу щодо збирання, зберігання, використання та поширення своїх персональних даних. А тому мені невідомо звідки Черкаська міська організація Партії вільних демократів та Олег Розкопін отримали мої персональні дані та їх поширюють. Тому я заявляю, що Черкаська міська організація Партії вільних демократів та Олег Розкопін незаконно збирали, зберігали, використовують та поширюють конфіденційну інформацію про мене, – наголосив керівник черкаського «УДАРу».

Свою заяву Віталій Іляшенко вже спрямував до Придніпровського РВ УМВС.
23.05.2014 14:30
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter