У Черкасах чоловік послизнувся у ванній і 2 доби пролежав у холодній воді

До Придніпровського районного відділу міліції звернувся 47-річний місцевий житель за допомогою. Він повідомив, що проживає в багатоповерховому будинку. Протягом двох останніх днів сусід зверху заливає його квартиру водою. Не зважаючи на те, що всередині квартири чути голоса, двері до помешкання ніхто не відчиняє. На місце події виїхала слідчо-оперативна група та дільничний інспектор міліції.

Як інформують в СЗГ УМВС області, в розмові із сусідами правоохоронці дізналися, що вже другий день намагаються достукатися в двері до сусіда та все марно, ніхто не відчиняє, проте всередині чути його голос. Працівники міліції викликали представників комунальних служб та в їх присутності відчинили двері. Зайшовши в середину помешкання правоохоронці побачили, що 51-річний господар квартири лежить на підлозі в калюжі холодної води та слабким голосом благає про допомогу. Правоохоронці негайно перенесли потерпілого на ліжко та викликали швидку.

Як вдалося з’ясувати, у чоловіка зламався кран і той взявся його ремонтувати, проте підслизнувся на мокрій підлозі, сильно вдарився та не зміг підвестися. Пролежавши два дні у холодній воді, чоловік лише дивом залишився живим. Лікарі, які приїхали на виклик, констатували у потерпілого часткове переохолодження та інші тілесні ушкодження. Наразі потерпілого госпіталізовано до лікарні, де йому нададуть необхідну допомогу.
20.05.2014 10:20
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter