ДСНС: Подробиці зіткнення пасажирського потягу та ГАЗу під Чапаєвкою

ДСНС: Подробиці зіткнення пасажирського потягу та ГАЗу під Чапаєвкою Як ми вже повідомляли, 6 грудня о 16.58 в Золотоніському районі неподалік станції Чапаєвка зіткнулися вантажівка і пасажирський потяг №62 Миколаїв – Москва. Подробиці трагедії повідомляє управління ДСНС в Черкаській області.
За попередніми даними, вантажний автомобіль ГАЗ-53, намагаючись під’їхати до купи каміння, виїхав передніми колесами на залізничну колію та застряг за кілька десятків метрів від регульованого залізничного переїзду.
Один із свідків події, 42 річний мешканець села Чапаївка, намагаючись попередити про перешкоду машиніста потягу, що наближався, побіг назустріч рухомому складу. Проте запобігти зіткненню йому не вдалось. До останнього подаючи застережні сигнали, чоловік потрапив під удар повітряним потоком, що відкинув його на бетонну опору. Від удару об конструкцію він загинув на місці.
Для реагування та надання допомоги, на місце події виїхав черговий караул пожежно-рятувальної частини Золотоніського райвідділу Управління ДСНС у Черкаській області.
У результаті аварії значних пошкоджень зазнали як автомобіль, так і локомотив, який довелось замінити. Затримка руху потягу склала півтори години.
09.12.2013 10:50
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter