Луценко: З понеділка Київ має бути заблокований. Починаємо загальний страйк

Із понеділка громадськість має заблокувати Київ.
Про це заявив лідер "Третьої української республіки" Юрій Луценко на Михайлівській площі 30 листопада.
"Йолка на крові стала символом того, що влада остаточно перестала дотримуватися Конституції. Це означає, що ми також можемо діяти не тільки по закону. Для цього є простий, зрозумілий, доступний, мирний шлях. Він називається – страйк", - зазначив він.
"Завтра ми маємо зібрати весь Київ у ще більшій кількості, ніж 24 листопада. З понеділка столиця має бути заблокована. Наш загальний страйк змете цю владу", - заявив політик.
"Янукович має піти! На сьогоднішній день єдиний спосіб відправити його геть є солідарна позиція Києва і всіх інших українських міст. Ми маємо з понеділка заблокувати Київ так, як зараз заблокована ця Михайлівська площа", - заявив Луценко.
"Звертаюся зараз до водіїв: заблокуйте в понеділок центр української столиці. Звертаюся до українських студентів: у понеділок півмільйона студентів столиці, підкреслюю, усі півмільйона мають бути на вулиці. Так ви помститесь цій банді за своїх друзів. Виходьте на вулиці!", - зазначив він.
"Звертаюся зараз до всіх інших. Зокрема, до спортсменів: виходьте на площі і захистіть людей. Сьогодні нам потрібен ваш захист. Гуртуйтеся усі для захисту людей. Доведіть усім, що у цій країні є не тільки бандити, а справжні спортсмени, які вміють захистити свою гордість, своїх дітей, своє майбутнє, свою країну", - заявив Луценко.
Українська правда
30.11.2013 18:20
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter