Суворий Яхве вільних демократів Одарич виганяє трьох віроотступників, які перейшли на бік влади

Суворий Яхве вільних демократів Одарич виганяє трьох віроотступників, які перейшли на бік владиЗа інформацією ТРК «Вікка», з депутатської групи ПВД у Черкаській міській раді збираються виключити трьох депутатів – Баймурзу Бакашева, Миколу Мирзу та Сергія Гладких.
Нині зусилля регіоналів, говорить екс-мер, спрямовані на те, щоби замінити Віктора Беззубенка на нинішнього заступника губернатора Едуарда Івакіна на посаді першого заступника міського голови. Однак для ухвалення такого кадрового рішення депутатам більшості бракує голосів.
Сергій Одарич, колишній міський голова м. Черкаси: «Люди, які представляються головними радниками Сергія Борисовича, намагаються поодинці спілкуватися з депутатами нашої фракції, просять підтримувати рішення, які вони виносять. Пропонують посади, гроші. Мовляв, голосуйте за земельні питання, а ми вам гарантуємо, що на кожній земельній сесії від 300 до 500 доларів за голосування за земельні питання отримуватимете».
Серед вільних демократів, говорить Сергій Одарич, є такі особи, які де-факто перейшли на сторону нової влади. Питання про їх виключення із депутатської групи розглядатимуть уже на найближчому засіданні. Назвав екс-мер і їхні прізвища. Це – Баймурза Бакашев, Микола Мирза та Сергій Гладких.
30.10.2013 17:55
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter