Сергій Одарич: "Черкаські регіонали зміцнюють свій шлюб із Батьківщиною"

Сергій Одарич: "Черкаські регіонали зміцнюють свій шлюб із Батьківщиною"14 серпня 2013 року в. о. міського голови Віктор Білоусов представив колективу кінотеатру «Україна» нового керівника. Ним стала депутатка міськради від «Батьківщини» Валентина Слуцька.

Сергій Одарич, міський голова у відставці, у себе в «Фейсбуці» так прокометував цю подію:
«Черкаські регіонали зміцнюють свій шлюб із Батьківщиною. За рахунок громади міста. На посаду директора кінотеатру "Україна" призначено активну бютівку, звичайно ж - депутата міськради, яка голосувала за імпічмент, Валентину Слуцьку. Таким чином, на зарплату з бюджету вже працевлаштовано 14 депутатів із 40. Далі буде...».

Анатолій Бондаренко, керівник обласного осередку ВО "Батьківщина", в тій же соціальній мережі гостро відреагував на коментарі "вільних демократів" щодо цього призначення.
"Наш народ багато разів дурили, але всерівно він ще частково вірить окремим пліткам та словам. Сьогодні в кожному інтернет- ЗМІ прочитав про те, що наш депутат в міській раді Валентина Слуцька призначена директором кінотеатру «Україна» і журналісти та Одарич розцінили це як співпрацю з регіоналами, почався пошук підводних каменів. Шановні, цей кінотеатр, який був першим в місті зараз переживає не найкращі часи, але має чудове місце розташування, хороший трудовий колектив, який працює на ентузіазмі і головне песпективи для розвитку. І взагалі, який зв’язок між призначенням і регіоналами? Ми вже неодноразово говорили, що немає ніяких об’єднань з Партією регіонів, ми не співпрацюємо з ними, а виконуємо свою роботу на благо громади міста Черкаси. Але щоб там не говорили і не писали , я бажаю Валентині Слуцькій успіхів у роботі, натхнення і сил, щоб кінотеатр «Україна» відновив своє обличчя, став однією з візитівок міста і звичайно багато відвідувачів і справжніх поціновувачів кіно."

Твій місцевий депутат
15.08.2013 16:00
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter