Селищним головою Чорнобаю обрано представника об`єднаної опозиції Аллу Мірошниченко

Селищним головою Чорнобаю обрано представника об`єднаної опозиції Аллу Мірошниченко Як повідомляє прес-служба Черкаської обласної організації «Батьківщина», єдиний кандидат від об’єднаної опозиції на виборах селищного голови у Чорнобаї Алла Мірошниченко впевнено перемогла. Попри те, що в останній день перед виборами найрейтинговішу кандидатку Мірошниченко намагалися зняти з перегонів, використовуючи технічних кандидатів та задіюючи прокуратуру, опозиційну кандидатку підтримали чорнобаївці. Не стало на заваді й те, що інший кандидат Ігор Фесун, якого спочатку підтримав «Фронт змін», не забажав знятися на користь єдиного кандидата від об’єднаної опозиції.
«Те, що Алла Мірошниченко, яка є кандидаткою від «Батьківщини» та яку підтримали інші опозиційні сили, виграла вибори — засвідчує, що Черкащина голосує попри тиск та підкуп з боку влади за опозиціонерів. — Сказав голова Черкаської обласної організації «Батьківщина» Анатолій Бондаренко. — Тепер нам важливо відстояти чесну та впевнену перемогу Алли Мірошниченко. Ми хочемо подякувати нашим політичним партнерам з УДАРУ, які допомагали вибороти право єдиної кандидатки від опозиції брати участь у перегонах.
Про Головне
03.06.2013 08:50
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter
09:49 03.06.2013 bn178:
Трепещи Клименко!
Чернобай никогда не голосует за Регионы, а тем более за прихвостней приезжих с других районов и областей. Люди в Чернобае не глупые и все видят и чувствуют.
Фесун конечно поступил подло, за что и скушал ноготок голосов.