Черкаська опозиція домовилася про єдиного кандидата на селищного голову Чорнобаю

Черкаська опозиція домовилася про єдиного кандидата на селищного голову Чорнобаю Кандидатом від опозиції на позачергових виборах селищного голови смт Чорнобай, які відбудуться 2 червня, буде Алла Мірошниченко. Про це повідомила голова Черкаської обласної організації "Фронту змін" Наталія Старікова.
– Дуже важливо, щоб опозиція висунула єдиного кандидата. Розуміючи це, обласні осередки партій "УДАР", "Батьківщина" і "Фронт змін" домовилися про висунення єдиного, спільного кандидата – Алли Мірошниченко, – сказала Наталія Володимирівна. – Ми говорили про те, кожна з обласних організацій висуне в кандидати достойних людей, які мають повагу та авторитет серед громади, знають проблеми Чорнобаю. Після вивчення їх рейтингів стало зрозуміло, що лідер – Алла Мірошниченко. Тому саме її підтримуватимуть на майбутніх виборах у Чорнобаї опозиційні сили Черкащини.
Алла Мірошниченко – висуванка "Батьківщини". Вже 7 років поспіль вона працює керуючим справами Чорнобаївської селищної ради.
Наталія Старікова зазначає, що про кандидатуру Алли Мірошниченко схвально відгукнувся один із лідерів опозиції, народний депутат Микола Томенко.
– Микола Володимирович родом із Чорнобаївщини і добре знає людей, – додала Наталія Старікова.
Нагадаємо, що "Фронт змін" висував на вибори селищного голови Чорнобаю Ігоря Фесуна, а "УДАР" – Василя Юрченка.
29.05.2013 11:50
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter