"Свобода" заявляє, що черкаська ДАІ погрожує скасувати всі рейси на Київ 18 травня, щоб люди не дісталися на "Повстань, Україно!"

"Свобода" заявляє, що черкаська ДАІ погрожує скасувати всі рейси на Київ 18 травня, щоб люди не дісталися на "Повстань, Україно!"Як інформують у прес-службі Черкаської обласної організації ВО «Свобода», всім автоперевізникам, які мали доставити 18 травня до Києва учасників акції "Вставай, Україно!", надходять прямі погрози від ДАІ. Міліціянти погрожують, що нікого не будуть випускати з міст області, а якщо все-таки транспорт виїде, то його зупинятимуть та відправлятимуть на штрафмайданчик. Про це повідомив голова Черкаської обласної організації ВО "Свобода".
Даішники також повідомляють власникам транспортних засобів, що будуть відслідковувати пересування приватних маршруток та автомобілів. Окрім того, вже сьогодні не можливо придбати квитки на рейсові автобуси. Відтак, 18 травня до Києва автобуси вирушать або ж порожні, або ж їх заповнять проплаченими учасниками "антіфашистскава марша" Партії Регіонів. Можливо, що всі рейси столичного напрямку скасують.
15.05.2013 12:35
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter