Черкаські "ударники" побажали Білоусову не червоніти за помилки перед черкащанами

Черкаські "ударники" побажали Білоусову не червоніти за помилки перед черкащанамиЯк інформує прес-служба Черкаського «Удару», місцеві партійці сподіваються на те, що новопризначений секретар Черкаської міської ради врегулює роботу виконкому і спробує виправити помилки Сергія Одарича.
– Зі зняттям секретаря міськради Віктора Горкуна місто отримало шанс стати вільним від впливу губернатора. Ми сподіваємося, що Віктор Білоусов стане компромісною і незалежною фігурою у міськраді, – зауважив очільник обласного «УДАРу» Віталій Іляшенко. – В останні роки діяльності міський голова Черкас заплямував свою репутацію співпрацею із Партією регіонів і належно не виконував свої обов’язки. Сподіваємося, що Білоусов застосує свої управлінські здібності у вірному напрямку і йому не доведеться червоніти за свої помилки перед черкащанами.
Також Віталій Іляшенко висловив сподівання, що комуніст Білоусов не робитиме з міста піонерський табір і не повертатиме пам’ятник Леніну на Соборну площу.
30.04.2013 20:40
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter
12:33 03.05.2013 O.ChUPRINA:
Рішення про обрання секретарем міської ради Віктора Білоусова є єдино вірним в даній ситуації.Знань та досвіду йому вистачає, побажати хочу лише терпіння.
10:37 01.05.2013 JILLY:
Віталій Ілляшенко - дивний САЛАБОН. Таке враження, що з Марса прилетів і не знає хто такі комуністи. Організатори голодомора та надійніші партнери партії регионів в усіх радах. Не дуріть самих себе - ваше угодованство не допоможе: КОМУНІСТИ КІСТКАМИ ЛЯЖУТЬ АБИ НЕ ДОПУСТИТИ ВАШОГО КЛИЧКА ДО ПРЕСТОЛУ.
21:43 30.04.2013 Mikola-Kudryavcev:
Іляшенко не в курсі, з ким багато років працює ПР у раді?