Більшість хоче "валити" Одарича. Мер Черкас скликає сесію міськради на 30 квітня

Більшість хоче "валити" Одарича. Мер Черкас скликає сесію міськради на 30 квітняЗа інформацією Черкаського МВК, сьогодні представники депутатської більшості прийшли до міського голови с проханням скликати сесію Черкаської міської ради.
Зокрема на зустріч з мером прийшли Сергій Кудактін («Удар»), Анатолій Коверський («Фронт змін»), Артур Савін (КПУ), Володимир Гудзенко, Ігор Мельников, Сергій Отрешко (Партія Регіонів), Олександр Радуцький (СПУ), Максим Булатецький («Батьківщина»).
Також був присутній секретар міськради Віктор Горкун (Партія Регіонів).
– Я почув аргументи, я розумію хлопців, вони переживають, оскільки з дня на день має відбутися відставка губернатора, і всі їхні комбінації рухнуть, – каже міський голова Черкас Сергій Одарич. – Тому вони поспішають це зробити сьогодні-завтра. Крім того, я розумію представників фракції «Батьківщина», адже 25 квітня у Черкасах відбудеться приїзд усіх основних лідерів «об’єднаної опозиції». І однозначно тут відбудеться скандал, адже за моєю інформацією – ім’я Кличка на біл-бордах використовують без його згоди. Об’єднана опозиція на рівні керівництва однозначно засуджує будь-які спільні дії опозиції із Партією Регіонів, тому для них важливо встигнути до їхнього приїзду у четвер. Я не буду затягувати час. Я скликав сесію на 30 квітня, і зараз розгляну, чи є потреба скасовувати розпорядження про скликання, чи такої потреби немає.
У разі наявності пропозиції не менш як однієї третини депутатів від загального складу ради міський голова зобов’язаний скликати сесію протягом двох тижнів.
23.04.2013 15:20
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter