Два екс-працівника штабу Черкаського "Удару" звернулися до суду з вимогою виплатити винагороду за участь у передвиборчій кампанії

Два екс-працівника штабу Черкаського "Удару" звернулися до суду з вимогою виплатити винагороду за участь у передвиборчій кампанії Два колишні працівники штабу Черкаського «Удару» звернулися до суду з вимогою виплатити їм винагороду за роботу на виборах. За словами першого позивача, жителя Білозір`я Олександра Безпрозванного, йому заборгували 4 744 гривні. Іншій позивачці, черкащанці Юлії Горбачевській, ударівці винні 3 400 гривень.
Насправді заборгованість більша, але ці суми ми можемо підтвердити документально, - заявив під час телефонної розмови з «Провінцією» О. Безпрозванний.
Нижче – офіційне звернення позивачів.


Скоро вже буде півроку як закінчились парламентські вибори. Але сотні черкащан, які кували в Черкаській області перемогу «УДАРу», незважаючи на численні запевнення й досі не отримали обіцяну зарплату за чесно виконану роботу.
Всю виборчу кампанію ми працівники штабу «УДАРу» по 194 округу забезпечувала супровід та юридичний захист інтересів партії. Спочатку у вільний від роботи час , допомагали партії по 3-4 години в день на громадських засадах. Але у серпні керівник Черкаського обласного штабу партії «УДАР» Віталій Іляшенко попросив, щоб ми весь свій час приділили роботі у штабі, пообіцявши за це платити зарплату. Часто доводилось працювати по 14-16 годин на добу, але усі працівники штабу дуже відповідально відносились до роботи і показали найкращий у області результат.
Віталій Іляшенко неодноразово обіцяв погасити перед нами заборгованість: спочатку до 15 листопада, потім – до 1 грудня, ще пізніше – після Нового року. Потім Віталій Іляшенко почав натякати, що ми взагалі нічого не отримаємо, мовляв «ви партійці, з розумінням маєте поставитись до проблем партії». У нас виникає питання: «Навіщо було обіцяти?» Треба було з самого початку сказати, що ви працюйте, але партія вам нічого не обіцяє. А так виходить, що спочатку використали, а потім обманули. Перед 8 березня побачили по Черкасах кілька бігбордів з яких Віталій Іляшенко вітав усіх черкащанок зі святом. Тобто виходить, що на бігборди гроші є, а на те щоб віддати борги людям, які йому допомогали не має.
Нас батьки навчили, що чоловік, який дав слово, повинен його тримати. Тому, ми хочемо примусити Віталія Іляшенка відповісти за свої слова. Хочемо щоб цей хлопчина зрозумів – обманювати людей не можна. Тому ми, працівники штабу, подали до Придніпровського районного суду м. Черкаси позов із вимогою до Віталія Іляшенка виконати свої зобов‘язання. Переконані, що наш приклад, надихне інших добиватися справедливості.
Ми віримо у Віталія Кличка, але прикро, що його підставляють такі безсоромні люди як Іляшенко.
09.04.2013 16:55
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter