Ляшко зареєстрував законопроект про перевибори в 5 проблемних округах

Ляшко зареєстрував законопроект про перевибори в 5 проблемних округах Лідер Радикальної партії Олег Ляшко зареєстрував законопроект про проведення повторних виборів у 5 проблемних округах і вимагає відсторонити від виборчого процесу осіб, які сприяли фальсифікаціям, і через діяння яких неможливо встановити результати виборів 28 жовтня 2012 року на деяких округах. Про це повідомляє прес-служба партії.
«У Верховній Раді зареєстровано мій законопроект, яким пропонується внести ряд змін у закон «Про вибори народних депутатів», щоб у 5 проблемних округах відбулись повторні вибори. І відбулись вони чесно. Законопроект ми підготували разом із Юрієм Кармазіним, який, на жаль, не потрапив до нового скликання парламенту через махінації влади і хитрощі так званої опозиції», – пише Олег Ляшко у Facebook.
«У законопроекті ми, зокрема, пропонуємо заборонити бути членами виборчих комісій особам, які причетні до фальсифікацій на жовтневих виборах у 5-ти так званих проблемних округах, а також заборонити партіям, які делегували цих осіб, висувати у комісії інших своїх представників. Ті, хто винен у тому, що де-юре неможливо встановити результат, повинні нести відповідальність. Але якщо вони, завдяки покровительству влади, сьогодні уникли відповідальності, то таких осіб слід хоча б відсторонити від виборчого процесу», – заявив лідер Радикальної партії.
22.01.2013 09:00
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter