Черкаська міськрада не схотіла перейменовувати вулицю Енгельса на честь Чорновола

Депутати міської ради не підтримали рішення про перейменування вулиці Енгельса у Чорновола. Це рішення двічі виносилось на голосування. У поіменному режимі підтримали перейменування вулиці 28 депутатів. Цих голосів недостатньо. Необхідно, щоб за це проголосував 31 народний обранець (у міській раді 60 депутатів).
У Черкаському МВК нагадують, що на початку грудня виконавчий комітет Черкаської міської ради ухвалив рішення перейменувати вул. Енгельса на вулицю В’ячеслава Чорновола. Наступним кроком мала бути підтримка цього рішення на сесії міської ради.
Черкаська міськрада не схотіла перейменовувати вулицю Енгельса на честь Чорновола
11.12.2012 14:10
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter
17:55 11.12.2012 Wildnick:
Ну и слава Богу! Нашли время переименовывать. Еще с памятником Ленину не разобрались. Пусть на место ставят. Был же суд, который постановил что снесение памятника было незаконным.
А переименовывать улицы самое последнее дело. После того, когда на этих улицах будут уложены новые коммуникации, положен асфальт, доведены до ума светофоры и остановки общественного транспорта... Тогда можно и переименовывать. А пока есть гораздо более важные статьи расходов.