Батьківщина: Цапом-відбувайлом за розгром Канівського архіву хочуть призначити керуючого справами Канівського МВК

Батьківщина: Цапом-відбувайлом за розгром Канівського архіву хочуть призначити керуючого справами Канівського МВК  Уночі 22 листопада в Каневі розгромили приміщення архіву, де зберігалися бюлетені "проблемного" 197 округу. Винуватим у цьому інциденті місцева влада хоче зробити керуючого справами Канівського міськвиконкому Сергія Дубенця, який не належним чином виділив місце зберігання бюлетенів.

Про це повідомила прес-секретар обласної організації ВО "Батьківщина" Тетяна Воронцова, пише Kaniv.net.

Як раніше зазначав координатор опозиційних сил Черкащини Леонід Даценко, з архіву було забрано мішки з бюлетенями з 18 виборчих дільниць 197 округу. Протоколи саме з цих дільниць, наголошує пан Даценко, сфальшовані на користь провладного кандидата в нардепи Богдана Губського. Відповідальність за розгром архіву опозиціонер поклав на обласну владу.

Голова облдержадміністрації Сергій Тулуб, коментуючи випадок у Каневі, висловлював думку, що виступає за перерахунок голосів на 197 і іншому "проблемному" окрузі – 194 з центром у Черкасах. За словами губернатора, "там є протоколи і при бажанні переможця можна встановити".
04.12.2012 13:55
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter