Опора: У Черкасах із запізненням затвердили перелік місць для ведення передвиборної агітації

Опора: У Черкасах із запізненням затвердили перелік місць для ведення передвиборної агітації Черкаський міськвиконком 5 лютого затвердив перелік адрес для ведення передвиборчої агітації. Протягом тижня після ухвалення відповідного рішення місця мали бути відведені. 12 лютого представники ОПОРИ вибірково перевірили ці місця в різних районах, результати продемонстрували проблеми. Про це інформує ГО "Опора".

На засіданні 5 лютого Черкаський міськвиконком проголосував за проведення заходів «щодо створення належних умов» для проведення виборів Президента 31 березня. Було утворено спеціальну робочу групу та затверджено місця для розміщення матеріалів передвиборчої агітації. До переліку таких місць увійшли інформаційні стенди за 89 адресами по місту. Згідно з проектом рішення, місця мали бути відведені протягом тижня після ухвалення відповідного рішення.

Відповідальним за виконання цього завдання значиться заступник директора департаменту ЖКК Юрій Панченко.

Вчора, 12 лютого, коли термін для відведення місць сплив, активісти ОПОРИ вибірково перевірили кілька стендів в різних районах міста. Щонайменше за трьома адресами об’єкти взагалі не були виявлені. Наявні ж стенди перебували у занедбаному стані.

14.02.2019 08:25
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter