Тулуб: переможців на 2 проблемних черкаських округах можна встановити без перевиборів

Тулуб: переможців на 2 проблемних черкаських округах можна встановити без перевиборівЧеркаський губернатор Сергій Тулуб не наполягатиме на звільненні підлеглих, які показали низькі результати для партії регіонів на минулих виборах, повідомила Gazeta.ua.
"Я знаю, що у Тальнівському районі за нашу партію проголосувало лише 8,8% виборців. Однак я не звільняю підлеглих за результати на виборах. Для мене визначальними є економічні показники. Я мав розмову з головою Тальнівської РДА Миколою Бардадимом. Він пообіцяв виправити економічну ситуацію. Тому я зачекаю із висновками", - сказав він.

Разом із тим Тулуб висловив задоволення, що 5 із 7 депутатів від Черкаської області представлятимуть владу.

"Я дивлюся не лише за пропорційним списком, а й за мажоритарним. А тут у нас усе гаразд. Більше того: скажу вам неофіційно, не як губернатор чи голова обласного осередку партії регіонів, а як громадянин. Я за те, щоб ЦВК визнала переможців і у двох проблемних округах. Там є протоколи і при бажанні переможця можна встановити. Але це моя особиста думка і я не нав'язую її Центральній виборчій комісії", - додав губернатор.
26.11.2012 15:50
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter