На Черкащині почалася епідемія звільнень чиновників

На Черкащині почалася епідемія звільнень чиновниківУ Черкаській області розпочався процес звільнень голів районних державних адміністрацій.

Про це заявив голова Черкаської облдержадміністрації Сергій Тулуб на прес-конференції у вівторок, повідомляє Українська правда з посиланням на Інтерфакс-Україна.

"Вже деякі керівники районів подали заяви. Не витримали. Здоров'я у них немає. Робота дуже напружена. Ви ж знаєте, в якому режимі ми працюємо, і цього вимагаємо від усіх керівників районів. Це об'єктивний процес, і він триватиме. Тобто, кадрові зміни відбуватимуться", - сказав Тулуб.

За його словами, першу заяву про звільнення вже офіційно подав голова Христинівської райдержадміністрації Володимир Сидорчук.

Як відомо, у 197 окрузі на Черкащині, де балотувався самовисуванець Богдан Губський, ОВК 197 затягувала процес підрахунку голосів і, попри перемогу опозиціонера Леоніда Даценка, відмовлялася встановлювати справедливі результати.
Округ 197 потрапив до списку округів, де, за постановою ЦВК, неможливо встановити результати виборів і пропонується оголосити перевибори.
06.11.2012 15:05
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter
16:49 06.11.2012 Skin_:
Ооо!!!!!!!!! Почалося!!!!!!!!!!!
На хе_а його ото звиздіть - здоровя не меє. Скажи правду - вибори програв, іди геть. Це не тулуб, а (цензура)пі...пі...пі... Других слів не має. Кадріст "голубої чуми"!!!