Парубій: На виборах в Каневі вчинено злочин

Сьогодні у Канівському виборчому окрузі N197 відбувся злочин. На сайті ЦВК з'явилися сфальсифіковані дані про вибори в одномандатному окрузі. Коротко розповім усю історію.

30 жовтня, під час спроби фальсифікувати результати виборів і внести в сервер сфальшовані дані, припинилась робота ОВК. Наші спостерігачі зафіксували факт порушення, після чого голова ОВК "втратила свідомість". Два дні комісія не могла зібрати кворум. Через два дні, 1 листопада, ЦВК призначила нових членів ОВК для продовження роботи, а головою Максима Оніщенка. ОВК продовжила роботу. Новопризначений голова і члени ОВК всіляко гальмували роботу комісії, але завдяки народним депутатам (я та Андрій Шевченко фактично безперервно багато діб знаходились на території ОВК), спостерігачів та довірених осіб, ОВК була змушена один за одним приймати та вносити на сервер ЦВК протоколи ДВК. Ми були зацікавлені у якнайшвидшому завершенні роботи комісії, адже згідно з протоколами з мокрими печатками Леонід Даценко здобув перемогу із перевагою у 4600 голосів.

Цієї ночі о четвертій ранку були підраховані і внесені на сервер ЦВК майже 87% протоколів ДВК. Звичайно ж, з відчутним відривом перемога була у Леоніда Даценка. Лишалось 15 протоколів, які мали бути довезені до ранку. Ми продовжували безперервно чергувати в приміщенні ОВК. І раптом, близько 8 ранку, вчергове включивши сайт ЦВК, я побачив щось неймовірне!!! Там зазначалось, що у нашому окрузі вже пораховано 100% протоколів, і за їх результатами перемогу здобув Губський. Коли враз кинувся шукати Максима Оніщенка, який пішов в кімнату сервера, виявилось, що ані в серверній кімнаті, ані в приміщенні ОВК його немає. Відбувся вражаючий за своїм цинізмом злочин! На тих дільницях, які мали підвезти протоколи зранку, перемога Даценка перемога Даценка над Губським була особливо відчутною. Це підтверджено протоколами з мокрими печатками, і тими, які є в нас на руках, і тими, які перебувають в ОВК. З восьмої ранку дільничні виборчі комісії продовжують довозити уточнені протоколи, і не можуть повірити у те, що відбулось.

Мені стало відомо, що Губський і голова комісії Максим Оніщенко зараз вже перебувають в ЦВК і в найближчий час будуть робити спробу здати так званий підсумковий протокол про вибори. Кандидат в депутати Леонід Даценко і два члени ОВК вже виїхали в Київ. Я лишився в Каневі, щоб стерегти бюлетені. Я усвідомлюю, що будь-якої миті може здійснений бандитський напад на ОВК, щоб знищити бюлетені. Під ОВК збираються канівчани, вони готові до рішучих і радикальних дій з метою захисту свого вибору.

Отже, в найближчий час командою Губського планується легітимізація злочину в ЦВК. Хочу попередити, ми цього не допустимо!

P.S. Голова комісії Максим Оніщенко зараз не відповідає на мої дзвінки, але я знаю, що і він і Губський уважно моніторять Українську правду. Тому я хочу через Українську правду передати голові ОВК Максиму Оніщенку: Максиме, усвідом, злочин буде покарано! Я та Андрій Шевченко, які провели багато днів і безсонних ночей на ОВК, і вся наша команда, гарантуємо тобі, що ми не пошкодуємо час, сил, ресурсів, щоб відповідальний за злочин був покараний. Формально під сфальшованим протоколом буде стояти твій підпис, а не Губського. Він штовхає тебе на страшний злочин. Зупинись!

Блог А. Парубія на Українській правді
05.11.2012 13:35
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter