Губському мариться Даценко, який у супроводі "революційних матросів" влаштовує трибунал над його прихильниками

Кандадат у нардепи по ОВО 197 зробив чергову заяву з приводу подій навколо ОВК 197:
"Сьогодні на 197-му виборчому окрузі розігрується трагікомедія під назвою «Канівський путч», - вважає кандидат в народні депутати по одномандатному виборчому округу №197 Богдан Губський.
«Спостерігаючи за божевіллям, яке зараз влаштували мої опоненти в місті, мимоволі закрадається відчуття, що незабаром по вулицях будуть ходити патрулі з правом проведення революційного трибуналу над всіма, хто проголосував проти їх кандидата» - зазначив кандидат в народні депутати.
Мета реалізації цього сценарію достатньо прозора – максимальне нагнітання «інформаційного шуму», під прикриттям якого можна фальсифікувати результати голосування. Заміна членів ОВК – логічний крок в цьому напрямку.
Кандидат в народні депутати по одномандатному виборчому округу №197 Богдан Губський вважає, що після рішення ЦВК про заміну восьми членів окружної виборчої комісії, неформальну більшість в окружкомі отримали представники опонентів. «Це стало цілком зрозуміло після першого засідання, яке провело ОВК в ніч з 1 на 2 листопада. Окремі народні депутати, присутні на засіданні ОВК, майже не приховували, що вони повністю контролюють її роботу. Вони продовжують здійснювати психологічний тиск на членів комісії, роздавати вказівки і настанови щодо організації її роботи. Так, народний депутат Андрій Шевченко в порушення закону постійно заходить до серверної кімнати і вказує, які дані необхідно вводити до електронної системи ЦВК «Вибори».
Ще більші дива творяться з протоколами голосувань з виборчих дільниць. Так сьогодні раптово знайшовся протокол, який 31 жовтня «з’їв» кандидат в народні депутати Володимир Матюша. В якому саме місці він був знайдений і чому для його пошуків знадобилось цілих дві доби, неможливо пояснити, як і те, чи представлений документ дійсно є протоколом, а якщо є, то навіщо він приховувався.
Сьогодні з великими зусиллями вдалось добитися рішення про публічне зачитування підсумкових протоколів результатів голосування дільничних виборчих комісій на засіданні ОВК, що значною мірою перешкодить спробам фальшування і маніпуляції результатами.
Після марних спроб добитися потрібного результату шляхом тиску та погроз, опоненти пішли шляхом тасування складу ОВК.
«Не існувало ніякої необхідності в заміні восьми членів окружної комісії. Якщо б окремі народні депутати і кандидати в депутати не влаштували «ніч терору», втручаючись в роботу ОВК, комісія могла вже закінчити підрахунок голосів, і опоненти могли б спокійно повернутися до звичних їм занять»,- підкреслив Богдан Губський"
02.11.2012 22:45
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter