Агітатори Жуковської "Моня і Сірьожа" не пускають Булатецького в прямий ефір на ТРК "Вікка"?

Агітатори Жуковської "Моня і Сірьожа" не пускають Булатецького в прямий ефір на ТРК "Вікка"?Як щойно повідомив Провінції кандидат у народні депутати по в/о №194 Микола Булатецький, черкаська телекомпанія «Вікка» відмовляється надати йому прямий ефір.
За словами Булатецького, ефір мав відбутися сьогодні о 19.35.
- Про час і місце його проведення я повідомляв у спецвипусках газет, - розповів М. Булатецький. – Ефір був проплачений з мого виборчого фонду згідно чинного законодавства.
За словами кандидата, вчора йому зателефонували представники рекламної служби телекомпанії та попередили, що ефір не відбудеться. Сьогодні ж Булатецькому було заявлено, що «ефір не відбудеться через те, що в телекомпанії немає технічної можливості для трансляції».
На даний час біля приміщення телекомпанії зібралися представники команди кандидата та два народних депутати – Остап Семирак та Ігор Єресько. Вони намагаються зайти до приміщення, але «двері заблоковано зсередини».
- Одарич розпорядився не давати мені ефір через те, що нібито я критикую Жуковську та Фірташа, - припускає опозиціонер.
PS. В останню хвилину ми отримали офіційну заяву Булатецького. Текст – нижче:
«25 жовтня о 19.35 на телеканалі «ВІККА» мав відбутися прямий ефір кандидата у народні депутати по мажоритарному виборчому округу 194 Миколи Булатецького тривалістю 30 хвилин із повтором 26 числа о 22.50. Цей ефір було заздалегідь оплачено із виборчого фонду кандидата (у сумі 7840 грн.) та анонсовано практично в усіх черкаських газетах, спецвипуску та в ефірі телекомпанії «ВІККА». Однак, не зважаючи на укладену угоду та здійснену приплату ефіру як політичної реклами, директор телерадіокомпанії Любов Правдіна відмовила кандидатові, посилаючись на технічні умови.
«Доводимо до вашого відома, що наказом по підприємству №2410.01-п від 24.10.2012 року затверджено нову сітку мовлення, враховуючи велике навантаження на ефір в останні дні агітації, збільшення агітаційних блоків і випусків програми «ВІККА-новини», на жаль, ми не маємо технічної можливості надати вам ефірний час для проведення прямого ефіру», — йдеться у офіційній відповіді телекомпанії «ВІККА».
Одним із власників телекомпанії «ВІККА» є Михайло Бродський, бізнес-партнер міського голови Черкас Сергія Одарича, який останнім часом публічно і через офіційні ЗМІ Черкаської міської ради підтримує конкурента Миколи Булатецького по виборах Валентину Жуковську. Сама ж телекомпанія знаходиться у приміщенні ПК «Дружба народів», що належить ПАТ «Азот», почесним президентом якого також є Валентина Жуковська. Тому сьогоднішню відмову Любові Правдіної у проведенні прямого ефіру за участі Миколи Булатецького розцінюємо як перешкоджання вільному доступу кандидатів до ЗМІ та веденню передвиборчої агітації».
25.10.2012 17:20
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter
20:57 25.10.2012 CompyT:
Це вже не побоювання, а переляк, який їм вселяє лише одна думка про те, що Булатецький обійде їхню ставленицю. У разі програшу хлопцям "мало не покажеться".
17:44 25.10.2012 Mykola:
Булатецький без скандалу не може. Такі реверанси Одарича було легко передбачити. Телекомпанія "Вікка" - раби Бродського, де Одарич безкоштовно піариться. А гроші Булатецького?.. Для жидо-масонського племені - це не гроші... По іншому не могло і бути.
17:37 25.10.2012 Shine:
а чого на "Рось" не пішов?