Щоб не пустити в парламент "парашутиста" Жуковську Сергій Малиновський знявся з виборів на користь Трофімової

Щоб не пустити в парламент "парашутиста" Жуковську Сергій Малиновський знявся з виборів на користь ТрофімовоїУчора кандидат по 194-му мажоритарному округу Сергій Малиновський знявся з виборів на користь Світлани Трофімової. Про це кандидати повідомили під час спільної прес-конференції. За словами Сергія Малиновського, згідно замірам його команди, рівень підтримки черкащан його кандидатури становить 6-8 %.
- Для перемоги цього недостатньо, - вважає Малиновський. - Ми провели збори нашого активу , проаналізували стан речей і прийшли до висновку, що нам потрібно об’єднатися й не пропустити в Верховну раду провладних кандидатів, а саме Валентину Жуковську та представника опозиційних сил Миколу Булатецького, який зараз нічим не відрізняється від провладної партії.
На думку С. Малиновського, реальним представником народу буде Світлана Трофімова.
- Наші з Сергієм Малиновським програми схожі, - вважає Світлана Трофімова. - Об’єднатися нам потрібно для того, щоб не пропустити до Верховної Ради провладних кандидатів, які приїхали в наше місто на 6 місяців, щоб отримати мандат, та поїхати звідси…
За словами С. Трофімової, тривають переговори про об`єднання з іншими кандидатами.
11.10.2012 09:55
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter