ГО "Опора": на День міста в Золотоноші неповнолітні черкащани розмахували прапорами Партії регіонів

ГО "Опора": на День міста в Золотоноші неповнолітні черкащани розмахували прапорами Партії регіонівЯк повідомила Громадянська мережа Опора, 23 вересня під час святкування Дня міста в Золотоноші жителів міста зустрічали агітатори від різних політичних сил. Проте найбільш чисельними були активісти Партії регіонів. Цими активістами, як і під час урочистостей на День міста Канів, стали неповнолітні особи із м. Черкаси. Їх привіз автобус, і вже о 10 годині ранку вони вишикувалися у парку, де проходило свято, із прапорами провладної партії. Окрім цього, діти були одягнені у партійні светри. Тому місто зустріло свою річницю, оточене символікою Партії регіонів, лише подекуди мали місце прапори міста Золотоноша.
Були й інші місцеві діти-агітатори. Так, дівчата із Золотоноші на роликах роздавали агітаційні плакати Віктора Коржа, кандидата-мажоритарника від Партії регіонів по цьому ж окрузі. Спостерігач Опори поцікавився у дівчат їх віком і з’ясував, що їм 15 років.
Цікавим є те, що організовував дітей і допомагав їм впоратися із агітаційною атрибутикою той самий чоловік, що робив це у Каневі. Автобус, який привіз дітей на свято, стояв у дворах. Майже о 12 годині по команді вже згадуваного чоловіка діти пішли до автобуса. Спостерігач Громадянської мережі ОПОРА почав йти разом з ними у напрямку автобуса, проте той же організатор попросив «по-людськи» піти деінде.
Спостерігачі Опори стурбовані залученням неповнолітніх осіб до агітації у День міста, що стало вже традиційним для Черкаської області. Тому поза увагою не залишаться і наступні урочистості до Дня Умані (6 жовтня), Жашкова (14 жовтня), Чигирина (15 жовтня).
24.09.2012 17:10
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter