КАНДИДАТ-КОМУНІСТ БІЛОУСОВ ПРО КАНДИДАТА -СОЦІАЛІСТА МАЛИНОВСЬКОГО: ВІН ВСЕ ПЕРЕПЛУТАВ!

КАНДИДАТ-КОМУНІСТ БІЛОУСОВ ПРО КАНДИДАТА -СОЦІАЛІСТА МАЛИНОВСЬКОГО: ВІН ВСЕ ПЕРЕПЛУТАВ!Провінція отримала спростування на статтю кандидата в народні депутати України по в/о №197 Олексія Малиновського «Як обманюють пенсіонерів» від депутата Черкаської міськради, кандидата в народні депутати по в/о №194 Віктора Білоусова. Текст – нижче.
"На сайті інформаційно-аналітичного видання «Провінція» 12.09.2012 року було оприлюднено інформацію кандидата в народні депутати України по виборчому округу №197 від Соціалістичної партії України Олексія Малиновського щодо начебто причетності фракції Компартії України у прийнятті антисоціальних законів.
Так, наведені дані (начебто з офіційного сайту Верховної Ради України), що фракція КПУ проголосувала за прийняття Закону України (№9127) «Про гарантії держави щодо виконання судових рішень», який дав право судам відмовляти позивачам в розгляді їх заяв щодо захисту соціальних гарантій. Малиновський стверджує, що за цей законопроект проголосувало 259 депутатів, у тому числі – 24 з фракції КПУ.
Вирішив особисто подивитися і з’ясувалось, що за цей законопроект в результаті поіменного голосування проголосувало 246, а не 259 народних депутатів.
Більше того, усі присутні 25 депутатів з фракції КПУ проголосували проти даного законопроекту.
Також, вони не підтримали пропозицію про включення цього законопроекту до порядку денного сесії.
Олексій Петрович або перетрудився, або вважає що тільки він знається на тому, як користуватися данними з офіційного сайту ВРУ.
Також, автором статті було зазначено, що фракція КПУ підтримала включення до порядку денного проекту Закону про внесення змін до Закону України "Про Державний бюджет України на 2011 рік", що призвело до подальшого його ухвалення.
Стверджую, що вказаним вище законопроектом передбачалось, у тому числі збільшення видатків на оплату праці працівників бюджетної сфери, вирішення ряду питань соціального характеру в галузі освіти, збільшення видатків на пенсійне забезпечення окремих категорій громадян, лікування онкологічних захворювань, харчування дітей в закладах освіти (які розташовані у чорнобильських зонах), придбання житла для інвалідів-чорнобильців, забезпечення інвалідів усіх категорій технічними засобами реабілітації та багато іншого.
Не вдаючись до аналізування указаного законопроекту, хочу зупинитися на окремих аспектах процедури його ухвалення.
Обговорення указаного законопроекту та включення його до порядку денного підтримало 237 народних депутатів, у тому числі 23 з фракції Комуністичної партії України.
За пропозицією окремих депутатів про розгляд указаного законопроекту за скороченою процедурою проголосувало 239 народних депутатів. Однак, фракція КПУ жодним голосом цю пропозицію не підтримала!
Після цього, даний законопроект було поставлено на голосування за основу та вцілому. Рішенням 252 народних депутатів законопроект було ухвалено. Жоден, підкреслюю, жоден депутат фракції Комуністичної партії України цю пропозицію не підтримав!!!
Олексію Петровичу! Або Вас «підставили» помічники, або Ви маніпулюєте свідомістю виборців…"

Депутат Черкаської міської ради від КПУ Віктор Білоусов
14.09.2012 15:30
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter
10:20 16.09.2012 safonov:
люди 21ый век !!!!!!! Вам не стыдно врать ?
17:45 15.09.2012 PresidentUA:
Ну що, п(cenzored) Білоусов, комуняка загниваюча, Олексій Малиновський правду написав, а ти, (cenzored), навіть Інтернетом користуватися не вмієш, брешеш безсовісно людям, що і не дивно, адже ти все життя у своїй партії цим і займався! ТЕПЕР ЧИМ КРИТИ БУДЕШ, ХАРЦИЗЯКО???