Черкаські "фронтовики" зібрали понад 27 тис. підписів проти Януковича

Черкаські "фронтовики" зібрали понад 27 тис. підписів проти Януковича Як інформують у черкаському «Фронті змін», в області триває акція “Україна проти Януковича”. В рамках акції на 27 липня активісти опозиції зібрали понад 27 тис. підписів.
- Люди не бояться підписуватися, бо дійсно незадоволені політикою влади, - коментує заступник керівника обласного виборчого штабу об'єднаної опозиції Наталія Старікова. -
За інформацією заввіділом вивчення рівня життя населення Інституту демографії Людмили Черненко, більше половини населення України 70-80% доходів витрачають на харчування й оплату комунальних послуг. А це, за міжнародними стандартами, є показником бідності. Окрім цього, за рівнем заробітної плати за показниками 2011 року Україна посідає 56 місце. Для порівняння, Росія — 37, - говорить Наталія Володимирівна. - У той же час на утримання Януковича лише за один день з бюджету витрачається 1 млн. 360 тис. Це третій показник у світі після США і Росії. Маємо сумний контраст: громадяни найбіднішої країни Європи утримують одного з найдорожчих у світі президентів.
29.08.2012 14:25
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter