Батьківщина: Черкаський міськвиборчком оголосив Одарича мером на підставі неточних даних та на чолі із сумнівним головою

Черкаська міська територіальна виборча комісія проголосувала за постанову про визнання Сергія Одарича Черкаським міським головою на підставі протоколів районних комісій, що містять неточні дані. Про це інформує сайт черкаської «Батьківщини» «Про Головне».

За інформацією видання, дані у протоколах Придніпровської та Соснівської ОВК мають суттєві розходження, які нова комісія не перерахувала.
Голова комісії, у легітимності якого є сумніви, бо подання на його включення до складу ТВК керівник міської парторганізації Партії регіонів не робив, запропонував прийняти протокол з недостовірними даними.

Як вважає черкаська «Батьківщина», прийняти сумнівний протокол фактично без обговорення разом з регіоналами згодилися представники «УДАРу» та «Свободи». 10 голосами «за» члени ТВК фактично легалізували фальсифікації на місцевих виборах у Черкасах.

- Ви розумієте, що зараз вчиняєте злочин, — запитав у членів комісії представник від «Демальянсу» Віктор Плахута. — Щойно ви за це проголосуєте, я подам заяву до прокуратури, — запевнив він. — Чи ви хочете, щоб було, як у 2006 році, коли голову комісії «посадили», а члени комісії плакали, даючи пояснення у прокуратурі?- попередив колег Плахута.

PS. У доповнення інформації відео спілкування директора КП «Дирекція парків» Олександра Радуцького з головою черкаської ТВК, який «має черкаську прописку».

10.06.2014 11:15
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter