Народна рада Чигирина: голова Чигиринської райради Петро Литвин потайки від громади протиснув рішення про премію та надбавку - собі та заступнику

24 квітня представники Чигиринської народної ради на сесії Чигиринської райради озвучили звернення до депутатів. Як інформують члени народної ради, на сесію зібралися 25 депутатів із 38 обраних Звернення було проігнороване керівництвом районної ради. Його розгляд перенесли на наступну сесію. Це обурило присутніх членів народної ради.і викликало відповідну реакцію. Натомість депутати встали собі і пішли засідати в іншому приміщенні.

Голові Верховної Ради України О.В. Турчинову; Прем’єр-Міністру України А.П. Яценюку; Голові Черкаської облдержадміністрації Ю.О. Ткаченку

Чигиринська Народна рада звертається з проханням ознайомитися з фактами протизаконних рішень Чигиринської районної ради та її керівників.
Ставши на посаду голови райради 18.03.2014, Литвин П.М. провів 26 березня 2014 року позачергову закриту сесію, обманним шляхом не допустивши на її засідання членів народної ради. На сесії він забезпечив прийняття рішення про 50% надбавку та 50% премії від посадового окладу собі, та заступнику Т.Кучеренко, - відповідно, на 50% і 20%. А також їм виділено допомогу на оздоровлення при виході у відпустку та вирішення соціально-побутових питань в розмірі щомісячного окладу (проект рішення №35 - /VI сесії від 26.03.2014). Підвищення відбулося всупереч постанові КМУ від 01.03.2014 №65 «Про економію державних коштів та недопущення втрат бюджету»

Просимо посприяти у призначенні та проведенні позачергових виборів до Чигиринської районної ради, оскільки нині діючі депутати ( більшість яких обрані від партії регіонів) разом з головою райради більше не мають права виконувати покладені на них обов’язки.


Голова Чигиринської народної ради П. Романенко
25.04.2014 18:40
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter