Свинарчук, який у грудні 2013-го втік від Поплавського, очолив черкаський штаб Порошенка

Свинарчук, який у грудні 2013-го втік від Поплавського, очолив черкаський штаб ПорошенкаЯк інформує ГО «Опора», сьогодні в Черкасах відбулася прес-конференція, на якій було представлено голову обласного виборчого штабу Петра Порошенка. Ним став Олег Свинарчук. Останній повідомив. що партія «Солідарність» братиме участь на міських виборах.

Керівник обласного штабу представив передвиборчу програму Петра Порошенка під назвою «Жити по-новому». Серед її першочергових завдань: формування єдиного пакету реформ для розширення повноважень регіонів, розвитку економіки, створення сильної армії, дотримання свободи слова та розробки цивілізованого правового поля для підприємництва. Також пріоритетними завданнями є підписання Угоди про асоціації з Європейським Союзом (ЄС) та вступ України до ЄС. Очільник штабу також повідомив, що в рамках передвиборчої кампанії штаб Петра Порошенка починає формувати громадську спільноту «Черкащина за Петра Порошенка» і запрошує всіх небайдужих долучатись до цього руху.

Крім того, Олег Свинарчук повідомив про те, що партія «Солідарність» братиме участь у виборах до міської ради в у Черкасах. Що ж до кандидатури на посаду мера міста Черкаси, яку підтримуватиме команда Петра Порошенка, конкретної відповіді очільник обласного штабу не дав. «Безсумнівно ми підтримаємо ту людину, яку підтримуватиме громада міста», – відзначив Свинарчук.

Нагадаємо, що в грудні 2013 року Олег Свинарчук брав участь у повторних виборах по 194 округу до Верховної Ради України. За 2 тижні до виборів він знявся з перегонів, висунувши вкрай непереконливі пояснення своїх хитань.
14.04.2014 17:45
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter