Томенко няткнув, що не може збагнути "боксерської логіки" призначення Ткаченка черкаським губернатором

Томенко няткнув, що не може збагнути "боксерської логіки" призначення Ткаченка черкаським губернатором Народний депутат Микола Томенко висловив здивування розмовами про його причетність до призначення нового Голови Черкаської ОДА Юрія Ткаченка.

«Ні для кого не є таємницею, що Черкаська область в силу певних суб’єктивних обставин, зокрема, завдяки так званому квотному принципу поділу посад (проти якого я неодноразово публічно виступав), відійшла в сферу кадрової відповідальності партії «УДАР», – зазначив М. Томенко.

Він зауважив, що при визначенні кандидатур на посаду Голови ОДА Віталій Кличко та його представники не знайшли часу проконсультуватися ні з депутатами, які опікувались проблемами Черкащини, ні з Народною радою Черкаської області. «Тим більше, за старою «доброю» традицією, про це призначення я дізнався із засобів масової інформації», – зазначив Микола Томенко.

Виходячи з цього, на його переконання, було би справедливо, щоб Віталій Кличко та керівництво його партії особисто представили нового Голову Черкаської обласної адміністрації та взяли на себе відповідальність за всі дії і рішення, які будуть ухвалені в області за період їхнього керівництва.

«Натомість наше завдання – контролювати, наскільки нова «УДАРівська» влада Черкаської області буде діяти відповідно до вимог та очікування черкаської громади, Майдану та Народної ради», – зазначив Микола Томенко.
17.03.2014 10:25
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter