Шестеро нардепів-регіоналів із Закарпаття вийшли з ПР. Їх теж "не почули"

Шестеро народних депутатів України від Партії регіонів із Закарапаття повідомили про вихід з Партії регіонів. Про це інформують Новини Закарпаття.
Шестеро нардепів-регіоналів із Закарпаття вийшли з ПР. Їх теж "не почули"

Дорогі земляки!

Ідучи на вибори, ми обіцяли вам покращення рівня життя, безпеку та стабільність. Іншого, на нашу думку, для Закарпаття і бути не може. На жаль, процеси, що відбуваються сьогодні в Партії регіонів, не дають нам можливості виконати обіцяне.

Ще на початку політичної кризи, коли сотні тисяч українців вийшли на вулиці мирно відстоювати свої громадянські права і свободи, ми наполягали на поверненні до європейського вектора розвитку і не допущенні кровопролиття. Але нас ніхто не почув. Події останніх трьох місяців показали, що в країні, на жаль, реалізовується безвихідний сценарій, що веде до громадянської війни і розпаду держави.

У зв’язку із ситуацією, що склалася, ми, народні депутати України від Закарпаття, заявляємо про свій вихід із Партії регіонів. Закликаємо послідувати нашому прикладу всіх однодумців – закарпатських депутатів усіх рівнів. Пам’ятайте, що жодна політична партія не варта людського життя.

Народні депутати України:
Іван Бушко
Михайло Ланьо
Василь Ковач
Сергій Мошак
Іштван Гайдош
20.02.2014 14:30
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter