На День Соборності "донецький" Рябцев запевнив, що він вже давно черкащанин

На День Соборності "донецький" Рябцев запевнив, що він вже давно черкащанин22 січня в Черкасах офіційні урочистості до Дня Соборності та Свободи розпочалися на Театральній площі, де під музику увиконанні духового оркестру Академії пожежної безпеки перший заступник голови облдержадміністрації Сергій Рябцев, перший заступник голови облради Анатолій Рибак, а також інші керівники області, районів, міст і сіл поклали квіти до пам’ятника Тарасові Шевченку.
За інформацією прес-служби Черкаської ОДА, в музично-драматичному театрі відбулась урочиста частина свята, під час якої від імені голови обласної державної адміністрації, Героя України Сергія Тулуба його перший заступник Сергій Рябцев привітав усіх черкащан із Днем Соборності та Свободи України.
– У такий історично відповідальний, воістину доленосний період ми маємо повною мірою виявити свою волю до єдності, незалежності. Маємо бути патріотами і поважати себе як націю. А нас, черкащан, до цього зобов’язує ще й особливий статус – людей, яким пощастило жити в краю Тараса Шевченка й Богдана Хмельницького. У єдності – наша сила, – наголосив Сергій Віталійович.
З нагоди свята відбулося вручення медалі «20 років Незалежності» та почесних грамот обласної державної адміністрації.
23.01.2012 11:45
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter