Вчися, юначе, Януковичем будеш! Трудним черкаським підліткам влаштували екскурсію в СІЗО

Вчися, юначе, Януковичем будеш! Трудним черкаським підліткам влаштували екскурсію в СІЗО  Як інформують в управління ДПтС України в Черкаській області, екскурсії в Черкаський слідчий ізолятор для проблемної черкаської молоді стали традиційними.
Зокрема, 4 листопада відбулась чергова така екскурсія для осіб молодіжного віку, засуджених до покарань, не пов’язаних з позбавленням волі, які перебувають на обліку кримінально-виконавчої інспекції Придніпровського району міста Черкаси.
Молодь зібрали у залі засідань для проведення короткого інструктажу стосовно правил поведінки в установі. Крім цього, заступник начальника слідчого ізолятора Олександр Савченко розповів про внутрішній розпорядок та режим дня для осіб, що перебувають під вартою. Після цього було здійснено обхід установи з відвідуванням камер для неповнолітніх, спортзали, класу та прогулянкових двориків. І знову зустріч у залі засідань для обговорення та обміну враженнями.
Незважаючи на те, що екскурсії до виправних колоній та слідчого ізолятора на Черкащині відбуваються досить часто, організатори запевняють, що подібні заходи залишаються вкрай актуальними, бо показники підліткової злочинності в Україні залишаються високими і потрібно вживати всіх можливих заходів для їх зниження.
05.11.2013 14:35
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter