Черкаси й Руставі підписали угоду про співпрацю

Представники Черкас та міста-побратима Руставі (Грузія) підписали угоду про співпрацю. За інформацією Черкаського МВК, цей документ передбачає можливість обмінюватися досвідом у науково-технічній, культурній, соціальній, економічній сферах.
— Сьогодні ми підписали угоду про співпрацю в різних сферах, в майбутньому плануємо реалізувати спільні проекти, які сприятимуть економічному розвитку наших міст, – повідомив мер міста Руставі Закарія Дарчиашвілі.
Він відмітив, що черкаська делегація відвідала грузинське місто вдруге. Це доводить, що черкасці мають особливий інтерес до їхньої країни і реформ та велике бажання ці ініціативи реалізувати в Черкасах.
— Ми дуже зацікавлені в Грузії і тих реформах, що проводяться в місті, особливо в реформі державних і муніципальних послуг. Зміни у цій сфері необхідні Україні. Тому ми тут, щоб перейняти досвід і втілити його у життя в Черкасах, — заявив під час зустрічі Сергій Одарич.
Нагадаємо, делегація із Черкас на чолі із міським головою Сергієм Одаричем перебуває із триденним візитом у Грузії на запрошення Міжнародного республіканського інституту. У Грузії вивчають досвід цієї країни у проведенні і втіленні у життя реформ, зокрема досвід у сферах архітектури, будівництва, надання адміністративних послуг громаді, діяльності прозорого офісу тощо.
Черкаси й Руставі підписали угоду про співпрацю

Черкаси й Руставі підписали угоду про співпрацю
28.03.2012 11:45
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter