Тулуб, який "гірше татаріна", змусив відремонтувати автовокзал у Тальному

Тулуб, який "гірше татаріна", змусив відремонтувати автовокзал у Тальному Якщо вірити прес-службі Черкаської ОДА, то ремонту, якого зазнав автовокзал у Тальному, тальнівчани зобов`язані тому, що …24 травня Тулуб у поганому настрої, у ролі того, хто «гірше татаріна», вирішив відвідати Тальне...Дивно, чим йому не вгодили тальнівські власті? Так на купи сміття на вулицях Сміли, яким керує його однопартієць і довірена особа Решетняк, він спокійно споглядав останні 4 місяці. А Сміла – це лише 25 кілометрів від Черкас.
Ну, не будемо заморочуватися, а краще почитаємо про чергову звитягу Героя...

Відвідавши без попередження Тальнівщину 24 травня цього року, керівник області був вражений і обурений побаченим. На його переконання – такий занедбаний стан автовокзалу, який обслуговує понад 340 пасажирів на добу, – просто неприпустимий.
Відтак, на виконання доручення голови облдержадміністрації Сергія Тулуба у червні цього року на автомобільному вокзалі розпочали ремонтні роботи. Невдовзі оновлений автовокзал у Тальному запрацює на повну потужність.
Досі 35-річну будівлю автостанції площею 627,5 квадратних метрів, яка обслуговує міжміський та внутрішньорайонний маршрути, жодного разу капітально не ремонтували.
Під час реконструкції ремонтники повністю замінили вітражі на металопластикові, полагодили освітлення, заасфальтували платформи та змонтували накриття над ними. Наразі добігає кінця ремонт залу очікувань. Для зручності пасажирів там облаштують аптеку, перукарню, а також продуктовий і будівельний магазини.
– Наявність магазинів на території вокзалу буде дуже доречною, – зауважив голова Тальнівської райдержадміністрації Микола Бардадим. – Щодня зі станції відправляється 68 автобусів та 346 пасажирів. До того ж, магазин потрібен і жителям мікрорайону біля вокзалу. Тут проживають мешканці чотирьох п`ятиповерхівок, приватного сектору, працює загальноосвітня санаторна школа-інтернат та ряд комерційних підприємств. Магазин продуктових товарів «Привокзальний» уже працює.
За його словами, відреконструйований у місті автовокзал – приклад реалізації в області проектів державно-приватного партнерства.
– Такий ремонт – один із кроків до створення кращих умов для обслуговування жителів району та гостей нашого міста, – підкреслив Микола Данилович.
29.10.2013 16:35
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter