Муніципальна інспекція по-пастирські перестерігає черкаських контейнерних "відмовників"

Муніципальна інспекція по-пастирські перестерігає черкаських контейнерних "відмовників"Працівники муніципальної інспекції відвідують жителів приватного сектора, які відмовилися укладати угоди на вивезення сміття і отримувати контейнер для його складування. Як нагадують у Черкаському МВк, комунальне підприємство «Черкаська служба чистоти» передала до муніципальної інспекції майже 500 адрес, де проживають «відмовники». Інспекція відвідала 40%. Решту планують обійти до кінця місяця.
За словами директора департаменту муніципальної інспекції Ольги Швець, 127 черкасців після візиту інспекторів зобов`язалися у тижневий термін отримати контейнер та перейти на нову систему складування сміття у приватному секторі. Категорично відмовилися укладати договори 18 жителів Черкас. Серед них є 10 інвалідів, з якими наразі опрацьовуються інші можливості для складування і забору сміття.
- Окремо працюємо із жителями вузьких тупикових провулків в районі вулиці Кавказької, Замкового узвозу та інших місць забору сміття. Спеціалісти муніципальної інспекції спільно із працівниками КП «ЧСЧ» та власниками домоволодінь комісійно визначають можливості вивантаження вмісту контейнерів на кожному з таких провулків або збереження старої схеми забору пакетів зі сміттям як виключення.
За словами Ольги Швець, інспектори не тільки вручають приписи та зобов`язують отримати контейнери, а й проводять з жителями приватного сектору роз`яснювальну роботу, зокрема й щодо суми штрафів за несанкціоноване складування сміття.
Так, працівниками муніципальної інспекції вже складено 3 протоколи на осіб, які категорично відмовилися укладати договір на вивезення сміття і отримувати контейнер, що тягне накладення штрафних санкцій від 340 до 1360 грн.
Також на минулому засіданні адміністративної комісії було притягнуто до адміністративної відповідальності п’ятьох черкасців, які виносили сміття на перехрестя вулиць Благовісна – П. Комуни та Б.Вишневецького – пров. Кривий.
26.03.2012 14:20
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter