Прокуратура: За останні три роки заборгованість по зарплаті в Черкаській області зменшилася вдвічі

Прокуратура: За останні три роки заборгованість по зарплаті в Черкаській області зменшилася вдвічі Як інформує прокуратура Черкаської області, сьогодні під головуванням прокурора області Геннадія Дем’яненка відбулася міжвідомча нарада з питань додержання законодавства у сфері оплати праці.
У роботі колегії взяли участь в.о. першого заступника голови облдержадміністрації Володимир Кулеша, начальник Управління МВС України в області Володимир Ліпандін, в.о. начальника Головного управління Міндоходів в області Олег Гребенюк, начальник Територіальної державної інспекції з питань праці в області Олександр Філоненко, начальник Головного управління юстиції в області Вадим Корчака, начальник Головного управління ПФУ в області Володимир Багрійчук, керівники самостійних структурних підрозділів вказаних установ, місцевих органів влади та органів місцевого самоврядування.
Установлено, що заборгованість з виплати заробітної плати упродовж останніх трьох років зменшилась майже вдвічі – із 27 млн. грн. станом на 01.01.2010 року до 15, 9 млн. грн. на сьогоднішній день.
25.09.2013 11:15
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter