12-м черкаським ветеранам капітально відремонтують по 21-му метру їхніх квартир

12-м черкаським ветеранам капітально відремонтують по 21-му метру їхніх квартир За повідомленням Черкаського МВК, дванадцятьом інвалідам та ветеранам Великої Вітчизняної війни буде відремонтовано квартири за кошти, які виділяються у вигляді субвенції з державного бюджету. Таке рішення прийняв виконавчий комітет Черкаської міської ради.
В. о. директора департаменту соціальної політики Черкаської міської ради Володимир Коцюруба розповів, що згідно з Законом України про статус та соціальний захист ветеранів Великої Вітчизняної війни один раз на 10 років вони можуть претендувати на проведення капітального ремонту їх житла за бюджетні кошти. З розрахунку – 21 квадратний метр на одну людину. Але це при обов’язковій умові, якщо власником житла є безпосередньо ветеран ВВв.
– Ветерани ВВв подають документи до нашого департаменту на проведення таких ремонтів. Проте бажаючих значно більше, ніж передбачено коштів державною субвенцією. Приміром, зараз у відповідній черзі перебуває 35 пільговиків, – повідомив Володимир Полікарпович.
12.09.2013 09:20
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter