До кінця року в Черкасах запланували встановити 34 дитячих майданчики

До кінця року в Черкасах запланували встановити 34 дитячих майданчики Сьогодні виконавчий комітет Черкаської міської ради прийняв рішення, яким затвердив перелік прибудинкових територій, на яких у 2013 році передбачається встановлення дитячих майданчиків. Загалом визначено 34 місця, де до кінця цього року з’являться елементи обладнання для організації дозвілля дитячого відпочинку.

Директор департаменту ЖКГ Андрій Наумчук розповів, що дитячі майданчики встановлюватимуть у першу чергу на подвір’ях, де взагалі їх не було, або де місця дитячого відпочинку виявились неукомплектованими належними елементами. Наприклад, гойдалками, гірками чи пісочницями. З огляду на це по кожному подвір’ї з вищезгаданого переліку визначена кількість елементів обладнання організації дитячого відпочинку, які будуть встановлені.

Перелік місць, де цього року за бюджетні кошти укомплектують дитячі майданчики, створювався за поданням депутатів по кожному з мікрорайонів міста, а також за інформацією СУБів та жителів міста.
04.09.2013 18:00
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter