Влітку в ямковий ремонт черкаських доріг "зарили" 1,5 мільйони гривень

Влітку в ямковий ремонт черкаських доріг "зарили" 1,5 мільйони гривень Як інформує Черкаський прес-клуб, наступне засідання виконкому має прийняти остаточне рішення щодо того, на балансі якого підприємства перебуватиме закуплена до зими прибиральна техніка.
- Оскільки ЧЕЛУАШ на сьогодні перебуває у непростій ситуації, розглядається пропозиція стосовно КП «Черкаситеплокомуненерго», – констатував член виконавчого комітету Черкаської міської ради Олег Кашко. – На сьогодні документація для проведення тендеру вже готова, усі процедури із придбання техніки для прибирання міста – 6 універсальних машин вартістю до 6 мільйонів гривень - мають закінчитись до 1 листопада.
Крім того, останнє засідання виконкому розглядало хід ямкового ремонту міських доріг. На кінець минулого тижня у Черкасах було проведено ремонт дорожнього покриття 24 вулиць – заасфальтовано до 9 тисяч квадратних метрів загалом на понад півтора мільйони гривень. Найбільші ділянки було заасфальтовано по вул. 30-річчя Перемоги, Руставі, Онопрієнка та Сумгаїтській – загалом понад 4100 квадратних метрів. Наразі у планах ремонтування – понад 1100 квадратних метрів бульвару Шевченка та вулиць Байди Вишневецького, Пастерівська, Калініна, Красіна, 30-річчя Перемоги.
30.08.2013 08:45
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter