Міську освіту в Черкасах очолила Марина Бакланова

Міську освіту в Черкасах очолила Марина БаклановаВ. о. міського голови, секретар Черкаської міської ради Віктор Білоусов 19 серпня звільнив з посади Директора департаменту освіти та гуманітарної політики Ірину Топчій, призначивши замість неї 20 серпня Марину Бакланову.

Марина Бакланова досі обіймала посаду заступника директора з виховної роботи Черкаського державного бізнес-коледжу.

“Ну, що ж, Віктор Білоусов таки дослухався до пропозицій “Вільних Демократів”, Ірина Топчій звільнена, – пише на своїй сторінці у Facebook директор Департаменту охорони здоров’я Олег Стадник. – Жаль… Якось похапцем, без слів вдячності… У мене особисто залишаться позитивні враження від співпраці, тому що медики із освітянами достатньо тісно і конструктивно вимушені робити спільну справу. Бажаю успіхів на новій роботі!”

Стадник пов’язує звільнення Топчій із інформацією на сайті Вільних демократів, де ті іронізували, що, мовляв, нова влада збирається ремонтувати школи за 2 тижні до початку навчального року.

Міську освіту в Черкасах очолила Марина Бакланова

Фото з сайту Черкаського державного бізнес-коледжу
Бакланова Марина Леонідівна (1975 р.н.) - кандидат педагогічних наук (автор та співавтор 33 наукових і навчально-методичних видань), викладач вищої категорії, старший викладач кафедри менеджменту Черкаського факультету Київського національного університету культури і мистецтв (за сумісництвом)


Про все
20.08.2013 16:05
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter