Антон Яценко відкрив у Верхнячці дитячий майданчик та пообіцяв встановити спортивний

Як інформує прес-служба народного депутата Антона Яценка, в селі Верхнячка з`явився дитячий майданчик.
Це вже другий дитячий майданчик, встановлений Антоном Яценком в селі Верхнячка Христинівського району. Перший встановили в травні цього року.
Тепер малечі, а це понад 348 дітлахів, з яких майже 200 дітей дошкільного та молодшого шкільного віку, є де проводити вільний час.
Антон Яценко відкрив у Верхнячці дитячий майданчик та пообіцяв встановити спортивний

Антон Яценко відкрив у Верхнячці дитячий майданчик та пообіцяв встановити спортивний

А під час відкриття дитячого майданчика дітлахи отримали від народного депутата подарунки – солодку вату, цукерки та іграшки.
Антон Яценко обіцяє і надалі розвивати інфраструктуру в селах округу, встановлюючи дитячі майданчики, ліхтарі та лавочки.
Після відвідин Верхняцької школи народний депутат пообіцяв на її території встановити спортивний дитячий майданчик та допомогти замітини вікна.
А в подарунок школа від народного депутата отримала спортивний інвентар.
Також Антон Яценко зустрівся із медичними працівниками Верхняцької дільничної лікарні, якій подарував глюкометр, що використовується для діагностики стану обміну речовин та рівня цукру в крові.
Під час зустрічі, лікарів медичного закладу турбувало одне – чи буде закрита їх установа.
Реагуючи на їх звернення, нардеп направив лист у Головне управління охорони здоров’я та медицини катастроф Черкаської облдержадміністрації. Обласні посадовці запевнили, що ніхто лікарані закривати не буде.
Антон Яценко пообіцяв і надалі підтримувати лікарню, зокрема допомогти з придбанням медичного обладнання.
До речі, Антон Яценко встановив в окрузі 148-м багатофункціональних дитячих майданчиків. З них - 116 встановлені в селах.
25.07.2013 19:00
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter