Працівники Черкаської мерії та майбутні прикордонники "на дурняк" прибрали прибережну зону Черкас на "білоусівському" суботнику

Працівники Черкаської мерії та майбутні прикордонники "на дурняк" прибрали прибережну зону Черкас на "білоусівському" суботникуУ Черкаській мерії стверджують, що під час суботнику прибирали прибережну територію, яка не має орендарів та закріплена за Черкаською міською радою.
Дві з половиною тисячі мішків зі сміттям винесли працівники міськвиконкому та громадських організацій з прибережної смуги 13 липня, в суботу.
13 липня працівники Черкаської міської ради, представники громадських організацій вийшли прибирати прибережну смугу, що на сьогодні закріплена за Черкаською міською радою і не має орендаря. До чотирьохсот працівників виконавчого комітету приєдналися курсанти Навчального центру Державної прикордонної служби «Оршанець» та представники громадських організацій Черкас.
Протягом суботника прибиралася прибережна територія від дамби до вулиці Пацаєва, було задіяно 10 одиниць транспорту та вивезено дві з половиною тисячі мішків сміття.
Суботник став одним з перших кроків втілення довготривалої акції «Зроби Черкаси чистими», що передбачає регулярні та систематичні заходи з наведення належного санітарного стану в місті.
«Забезпечення чистоти наших вулиць, парків, пляжів, повинно ввійти в систему , - переконаний секретар міської ради, в.о. міського голови Черкас Віктор Білоусов. – Тому працівники органів місцевого самоврядування повинні першими подати приклад, як спільними зусиллями можна зробити Черкаси чистими. Тим більше, що прибирали ми на території, що перебуває у власності Черкаської міської ради», - наголосив Віктор Федорович.
Стосовно ж незадовільного санітарного стану прибережної смуги, що передана в оренду підприємцям, то поприбирати і підтримувати її в належному санітарному стані підприємці мають у двотижневий термін.
Відповідне доручення дав Віктор Білоусов департаменту архітектури, містобудування та інспектування.
Коли ж підприємці проігнорують вимоги міської влади,з ними, за словами Віктора Білоусова, будуть розірвані договори оренди.
Від Провінції: «прибиралася територія від дамби до Пацаєва...». І вся ця територія не має орендарів?
15.07.2013 17:55
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter