Як Путін на Селігері: Тулуб зустрівся з "лідерами учнівського самоврядування Золотоніського району"

Як Путін на Селігері: Тулуб зустрівся з "лідерами учнівського самоврядування Золотоніського району"Під час робочого візиту до оздоровчого закладу «Чапаєвець», що у с. Чапаєвка, голова облдержадміністрації Сергій Тулуб зустрівся з лідерами учнівського самоврядування Золотоніського району.
«Ці учні є справжніми лідерами у своїх дитячих організаціях та ідейними натхненниками великої кількості корисних справ. Від них залежить, наскільки цікавим буде життя у їх школах, а у майбутньому - в районі, області, державі», - зазначила голова Золотоніської райдержадміністрації Оксана Криницька. - Через 7-8 років, отримавши освіту, багато хто із них почне робити кар’єру, досягати нових висот, творити нову історію».
Як підкреслюють у прес-службі Черкаської ОДА, лідери учнівського самоврядування давно мріяли поговорити з керівником області. Вони поставили Сергію Борисовичу декілька запитань та розповіли про свої прагнення і переконання. Зокрема, юним активістам було цікаво дізнатися більше про шкільні роки голови облдержадміністрації, його захоплення, ставлення до спорту та позицію щодо лідерів минулих років і сьогодення.
У свою чергу, Сергій Тулуб розпитав школярів про їхні плани на майбутнє, уявлення про те, яким має бути керівник, якою вони бачать Черкащину в майбутньому та запросив відвідати обласну державну адміністрацію.
«Я запрошую вас усіх відвідати обласну адміністрації, побувати у залах та кабінетах, де працюють державні службовці. Особисто запрошую і до свого кабінету. Можливо ця екскурсія для когось із вас стане визначальною при виборі майбутньої професії. Я переконаний, що розвиток лідерських якостей, дозволить вам у майбутньому стати мудрими керівниками», - запевнив очільник області.
18.06.2013 16:15
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter