У Черкасах пройшов другий велопарад дівчат

У Черкасах пройшов другий велопарад дівчат У Черкасах пройшов другий Велопарад Дівчат, інформує Черкаський спорт.
Дівчата на своїх роверах стартували з площі біля ПК «Дружба народів», бульваром Шевченка проїхали до Соборної та фінішували в Долині троянд.
Вони вбралися так, аби на двоколісному почувтися зручно, але водночас виглядати жіночно. Милі сукенки, гольфи, стрічки й квіти в волосі та на велосипедах. Сьогодні черкаські панянки довели – велосипед не завада виглядати так, щоб на тебе озиралися.
- Цього разу ми вирішили не обмежувати парад дрес-кодом, тож сукні бажані, але не обов’язкові, - говорить організаторка параду Олена Резолюта. - Головне, щоб учасниці були гарні і привертали увагу.
Поки консультант з краси Наталя Данилюк дісталася місця збору, наслухалася компліментів та зловила десятки зачарованих поглядів. Дівчина обрала для себе образ гламурного янгола з ріжками чортеняти.
Наталі ідея велопараду припала до душі, бо любить неординарні події. Вважає, що в Черкасах їх не так уже й багато. Крім того, з велосипедом товаришує вже не один рік.
Так само любить відчуття свободи під час велопрогулянок Каріна Ахмедова. Ось тільки вподобала для цього “лежачий” велосипед. Рикамбент або легерад зробив для неї чоловік. Нині, каже 20-річна учасниця, такі велики залюбки замовляють росіяни, а найбільше ними користуються в Західній Європі. Для участі в параді Каріна власноруч розмалювала свого ровера.
- Це мої потуги зробити петріквський розпис, адже по життю мені імпонує стриманий стиль, – додає вона.
А ось підтримати дівчат прийшли і хлопці-велолюбителі. Мовляв, таких красунь варто охороняти.
10.06.2013 10:35
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter