Одарич в шоці! Мерія Черкас докуповує сміттєві контейнери на 62 грн. за штуку дешевше, ніж він купував у Дзюби

Одарич в шоці! Мерія Черкас докуповує сміттєві контейнери на 62 грн. за штуку дешевше, ніж він купував у ДзюбиУ Черкасах для жителів приватного сектора міська влада додатково закупить 3200 сміттєвих контейнерів. За результатами тендеру (який відбувся у квітні цього року) визначено переможця торгів. Ним виявилось львівське підприємство ТОВ «Еко-Львів». Як інформують у Черкаському МВК, в середині травня з цим товариством було підписано договір на закупівлю контейнерів на загальну суму 1 млн. 664 тисячі гривень. Отож вартість одного контейнера становить 520 гривень.
Директор КП «Черкаська служба чистоти» Олександр Варденський розповів, що, як і раніше, жителі приватного сектора Черкас сміттєві контейнери отримуватимуть безкоштовно, уклавши договір на вивезення сміття.
Зокрема, торік черкасцям було роздано 11 тисяч сміттєвих контейнерів. Проте цієї кількості виявилось недостатньо.
- На сьогодні у місті потреба становить близько трьох тисяч контейнерів. Їх, приміром, не отримали досі жителі приватного сектора у мікрорайонах «Хімселище» та «Д». А також – власники окремих домоволодінь у різних частинах міста, які раніше, коли роздавали контейнери, з різних причин їх не отримали. А нині, побачивши зручність в їх експлуатації, – висловлюють бажання мати такий контейнер, – говорить Олександр Миколайович.
Безпосередньо роздавати додаткову партію сміттєвих контейнерів власникам приватного сектору Черкас, які їх не мають, розпочнуть відразу після доставки ТОВ «Еко-Львів» передбаченої кількості контейнерів.
До речі, нові контейнери ідентичні до тих, що вже були роздані жителям приватного сектору Черкас – за обсягом, формою, кольором і маркуванням. Як і раніше, кожен новий контейнер матиме свій номер, за яким його буде зручно ідентифікувати.
Нагадаємо, що попередні 11 тисяч сміттєвих контейнерів були закуплені за ціною 582 гривені за штуку у ТОВ «Спецдревцентр», директором якого працював діловий партнер екс-мера Одарича Андрій Дзюба. Тоді також існувала можливість придбати контейнери по 525 гривень. Але перевага була віддана структурі бізнес-партнера Одарича.
03.06.2013 13:00
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter