Паша Карась умовив адвоката Лесі Гонгадзе Федура боротися проти Одарича за 1 (к-хе, к-хе) тисячу гривень

Паша Карась умовив адвоката Лесі Гонгадзе Федура боротися проти Одарича за 1 (к-хе, к-хе) тисячу гривеньЯк повідомив заступник міського голови Черкас Павло Карась, інтереси чинної міської влади Черкас у судовій суперечці з Сергієм Одаричем представлятиме адвокат Андрій Федур.
– Судове засідання сьогодні було перенесене суддею на 23 травня на 9:00. Це було прохання Черкаської міської ради в особі відомого адвоката Андрія Федура. Коли ми офіційно дізналися, що адвокатом Сергія Одарича буде один з найкращих київських адвокатів Валентина Теличенко, ми усвідомили, що буде несправедливо, коли територіальну громаду міста Черкас захищатиме простий головний спеціаліст чи навіть начальник відділу судового супроводу міськради.
Тому було ухвалене рішення запросити відомого адвоката пана Федура представляти інтереси територіальної громади. Проте до сьогоднішнього засідання він не встиг ознайомитися з матеріалами справи. Тому судове засідання було перенесене.
Якби пан Одарич не залучав важку артилерію, то з нашого боку теж би не було важкої артилерії. За свої послуги адвокат Андрій Федур отримає символічну суму у розмірі однієї тисячі гривень.
Для нього це дуже принциповий спір, оскільки по інший бік барикад – адвокат Теличенко. І ця справа є більш принциповою, ніж гроші, які він може отримати.
Нагадаємо, що адвокат Одарича Валентина Теличенко захищала в суді Юлію Тимошенко та Юрія Луценко. Андрій Федур брав участь у справі Гонгадзе, захищав Бориса Колеснікова та Миколу Агафонова.
Від Провінції: Тисячу гривень Федуру...Інтереси територіальної громади...Які кришталево чесні люди прийшли до Черкаського МВК!
17.05.2013 17:55
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter