Попри "ревізорські" наїзди, у Черкасах переконують, що чотири зірки готеля "Дніпро" - блискучі, як ніколи

Попри "ревізорські" наїзди, у Черкасах переконують, що чотири зірки готеля "Дніпро" - блискучі, як ніколи Як інформують у прес-службі Черкаської обласної ради, обласне комунальне підприємство «Готельний комплекс «Дніпро» було відзначено «Зіркою якості» за незмінно високу якість та досягнення переваги у бізнесі серед підприємств, які працюють в Україні згідно з класифікацією видів економічної діяльності «Діяльність готелів».
За висновками експертів Національного рейтингу якості товарів і послуг, підприємство з року в рік демонструє стабільно високі результати діяльності. Тож, як лідер готельної галузі, «Готельний комплекс «Дніпро» отримав експертний висновок, що засвідчує статус «Кращий готель».
Індивідуальний внесок співробітників у вдосконалення бізнес-процесів і підвищення конкурентоспроможності комунального підприємства було відзначено медаллю «За якість».
Нагадаємо, на думку популярної телепрограми «Нового каналу» «Ревізор», «чотиризірковий черкаський готель «Дніпро» ледь дотягує до «двох зірок».
05.03.2012 15:00
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter