Багатостраждальний Левицький пішов у відставку "за станом здоров`я" після телефонної розмови Януковича

Багатостраждальний Левицький пішов у відставку "за станом здоров`я" після телефонної розмови Януковича 27 березня на колегії Черкаської облдержадміністрації Сергій Тулуб повідомив про звільнення начальника головного управління юстиції в Черкаській області Віктора Левицького.
Як передає кореспондент Gazeta.ua, 6 березня у Черкаси приїжджав президент Віктор Янукович. Місцева влада влаштувала екскурсію першим поверхом діагностичного центру на території обласної лікарні. Під час оглядин медзакладу Янукович по мобільному телефону комусь сказав, що керівник юридичного управління на Черкащині має до кінця дня шукати іншу роботу.
"Щоб завтра зранку! Зранку! Ці документи були у всіх регіонах - це перше. І друге, цей керівник юридичного управління, який на Черкащині працює, йому треба до кінця дня сьогодні знайти іншу роботу. Погодьте це питання із головою обласної адміністрації і призначте іншу людину", - сказав по мобільному президент.
"Я сам написав заяву на звільнення за станом здоров'я", - так прокоментував Левицький своє звільнення. На цій посаді він працював 5 років. До цього — був заступником губернатора, в органах прокуратури. Де працюватиме тепер, ще не вирішив.
"Я абсолютно не засмучений з цього приводу. Єдине, що може по-справжньому засмутити — неправдиві коментарі з цього приводу. Нову роботу, скоріше за все, пов'яжу з юриспруденцією".
На посаду призначили 31-річного Вадима Корчака, який досі обіймав посаду заступника начальника Головного управління – начальника відділу державної виконавчої служби Черкаської області. У системі виконавчої служби він працює з 2003 року, в тому числі на керівних посадах.

Інна Іщук gazeta.ua
28.03.2013 16:35
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter